nieuwsbrief

nieuwsbrief

Ik schrijf (on)regelmatig nieuwsbrieven met daarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van zinvol zakendoen, werkgeluk en gerelateerde thema's, artikelen, tips, onderzoeken, activiteiten en nieuws over sense2sense.

Sinds mijn emigratie naar IJsland, schrijf ik ook over werkgeluk in IJsland en over mijn ervaringen ten aanzien van wonen en werken in IJsland.

Mijn laatste nieuwsbrieven lees je hier:

Thank God it's Monday, of toch niet?

Waar doe jij het voor?

Waar ben jij dankbaar voor?

Purposekalender 2018 die je hier op elk moment zelf kunt doen

Een goed begin

Is dit eigenlijk wel het juiste moment?

Over woorden en daden

sense2sense stopt... en gaat verder!

IJslands (werk)geluk deel 1

IJslands (werk)geluk deel 2

IJslands (werk)geluk deel 3

IJslands (werk)geluk - balans vinden

IJslands (werk)geluk - als de wereld op z'n kop staat

IJslands (werk)geluk deel 6

En ben je na het lezen van de laatste nieuwsbrieven enthousiast geworden om het prachtige IJsland zelf eens te komen bezoeken, welkom! Wil je je reis graag boeken via een reisbureau, dan ben ik je graag van dienst via Evaneos. Wij verzorgen op maat gemaakte reizen, met aandacht voor duurzaamheid en stimuleren van de locale economie door zoveel mogelijk te werken met plaatselijke ondernemers. Je krijgt 24/7 support vanuit Reykjavík. Tijdens kantoortijden van mijzelf, op andere momenten van mij of mijn Engelssprekende collega's. En natuurlijk deel ik graag mijn persoonlijke tips met je en insider tips van mij en mijn collega's.

------

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief, ik houd je graag op de hoogte! De nieuwsbrief verschijnt (zeer) onregelmatig 😉 En mocht je er genoeg van hebben, dan kun je je uiteraard in elke nieuwsbrief weer afmelden.