workshop teamwaarden

teamwaarden

Mensen worden bij wat ze doen altijd geleid door hun eigen waardensysteem. Hun eigen innerlijke kompas, kun je zeggen. Zo lang dit eigen kompas synchroon loopt met het kompas van het team of van de organisatie, is er sprake van gedeelde waarden en gaat het goed. Voelen dat jouw waarden ook belangrijk zijn binnen de organisatie draagt in belangrijke mate bij aan ervaren werkgeluk.

Niet altijd zijn teamwaarden of organisatiewaarden even duidelijk benoemd. Vaak zijn ze vooral merkbaar in de cultuur, in het handelen van mensen. Dat betekent soms dat er zaken kunnen wringen, zonder dat je precies weet wat er nou wringt en waarom.

teamwaarden

Het is daarom heel krachtig om samen met het gehele team te onderzoeken welke waarden er in het team gedeeld worden en te definiëren welke waarden daarvan bijdragen aan het succes van het team en het succes van de organisatie. Door dit in een teamsessie te doen, zorgt dit bovendien voor teamvorming en saamhorigheid.

De workshop teamwaarden is een dagworkshop en werkt uitstekend als teambuildingsactiviteit.
In het ochtendprogramma gaan we aan de slag om de eigen individuele waarden en de teamwaarden te ontdekken en aan elkaar te verbinden.
In het middagprogramma gaan we deze gedeelde waarden beeldend vormgeven, om zo een reminder aan de teamwaarden te creëren waar alle teamleden zich in herkennen en dat hen ook na de workshop blijft inspireren.

data en kosten

Op aanvraag.
workshop teamwaarden is een incompany maatwerkprogramma voor teams.

laten we de mogelijkheden bespreken